Liderët e “Western Balkans 6” miratojnë deklaratë të përbashkët

0

Kryeministri Isa Mustafa, mori pjesë në konferencën e radhës të “Western Balkans 6”, e cila zhvilloi punimet në Bruksel.

Në këtë takim, ku po marrin pjesë kryeministrat e vendeve të Ballkanit si dhe ministra të punëve të jashtme dhe të sektorëve të ekonomisë, Mustafa u shoqërua nga zëvendëskryeministri i parë, ministri i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi dhe ministrat Lutfi Zharku, Hykmete Bajrami dhe Blerand Stavileci.

Në fjalën e mbajtur në këtë takim të nivelit të lartë, kryeministri i Kosovës ka vlerësuar lartë rezultat e Konferencës “Western Balkans” duke filluar nga takimi i mbajtur në Berlin deri te takimi i mbajtur në Prishtinë, më 25 mars të këtij viti.

“Kosova i gëzohet mundësisë që të jemi pjesë e projektit të rrjetit bazë dhe mirëpresim mundësinë që të gjithë të shfrytëzojmë benefitet që sjell ky projekt”, tha Mustafa.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here