Lëvizja Vetëvendosje në Podujevë “ia nxjerrë rrenat në shesh Agim Veliut”

0

Lëvizja Vetëvendosje në Podujevë ia ka nxjerrë në shesh, si ka thënë ajo, rrenat e kryetarit të Komunës, Agim Veliut. Aktivistë të këtij subjekti kanë organizuar një aksion simbolik ku kanë prezantuar trembëdhjetë dështime të Veliut.

“Qendra e Lëvisjes VETËVENDOSJE!, në Besianë, sot ka zhvilluar një aksion simbolik në bredhin e zymtë të vendosur nga Komuna e udhëhequr nga Agim Veliu. Në aksionin “13 rrenat e Agim Veliut” u prezantuan 13 premtime të kryetarit Agim Veliu, të cilat nuk u realizuan për 2 vite qeverisje. 13-shi nuk lidhet vetëm me rrenat e Agimit, por edhe me 13 vite qeverisje të Agimëve, të Agim Veliut dhe Agim Kikajt”, ka shkruar Vetëvendosje.

podujeva9

podujeva8

podujeva7

podujeva6

podujeva5

podujeva4

podujeva3

podujeva2

podujeva1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here