Leutrim Gërvalla, këngëtari që sheh me zemër

0

Pas Mentor Mripës është edhe një këngëtar tjetër i verbër që i shtohet skenës së muzikës kosovare

Skenës së muzikës kosovare i është shtuar edhe një emër i atyre personave që janë të vërbër.

Është fjala për këngëtarin e ri nga Deçani, Leutrim Gërvalla.

Ai këto ditë ka promovuar këngën e tij më të re “Asgjë nuk kam” tekstin e së cilës e ka shkruar Osman Imeraj ndërkaq muzikë e ka punuar Jeton Berisha.

Videoklipin e këngëtarit e ka mundësuar Labinot Nuraj ndërkaq e ka xhiruar dhe transmetuar produksioni XLPROVIDEOLUX

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here