Lëre që nuk i respektojnë urdhërat e policëve, por edhe i ofendojnë ata

0

Në rrugën “Pandeli Sotiri”, në Vushtrri janë arrestuar 4 qytetarë, pasi që ata nuk i kanë respektuar urdhërat e policëve, i kanë penguar dhe ofenduar verbalisht zyrtarët policorë derisa ishin në kryerje të detyrës. Me vendim të prokurorit pas intervistimit tre të dyshuar janë dërguar në burg ndërsa i dyshuari tjetër është liruar në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here