Lepuri ndeshet dhëmbë më dhëmbë me gjarprin për të mbrojtur të vegjlit (Video)

0

Një lepur-nënë ka luftuar dhëmbë më dhëmbë me një gjarpër të madh të zi që ishte futur në folenë e saj për të ngrënë lepurushët  e vegjël.

Një video amatore e hedhur në You Tube, e cila ka marrë miliona shikime në pak kohë, tregon luftën e lepurit, që i nisur nga ndjenja e mëmësisë, jo vetëm që e sulmon gjarprin dhe e largon nga foleja, por e ndjek atë duke mos hequr dorë nga beteja asnjë moment.

https://www.youtube.com/watch?v=jrbUyo827iw

Shqip

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here