LDK thotë se 9 kryetarë nëndegësh të AAK-së në Prishtinë kaluan në radhët e saj

0

Sot, në radhët e LDK-së sipas një njoftimi nga Zyra e e kësaj partie, kanë kaluar një numër i konsiderueshëm i anëtarëve të AAK-së të nëndegëve të kryeqytetit. Janë dhënë edhe emra të disa prej atyre që kanë ndërruar taborr, kryetarë nëdegësh dhe koordinatorë të rinjësh.
Kryetarët e Nëndegëve të AAK-së që kalojnë në LDK:

1. Jeta Rafuna – Nëndega Kolovicë
2. Nazmi Beqiri – Nëndega Kodra e Trimave
3. Egjevit Gashi – Nëndega Xhami e Llapit
4. Ejup Visoka – Nëndega Prugovcë
5. Skender Sopjani – Nëndega Arbëria I
6. Jahir Kelani – Nëndega Vranidoll, Tenezhdoll
7. Mimoza Krasniqi – Nëndega Makovc
8. Sokol Aliti – Nëndega Pejton, Lakrishte
9. Feim Bejta – Nëndega Keqekoll, Prapashticë

Koodinatorët e të rinjve:
1. Blerina Brahimi
2. Flutura Halimi
3. Kaltrina Musliu
4. Leotrim Verbovci
5. Amir Kelani
6. Jeton Rafuna
7. Qëndrim Visoka
8. Saranda Jashanica
9. Andet Musliu
10. Adem Brahimi
11. Arton Brahimi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here