Lamtumirë

0

SERGEJ ESENIN

 

Lamtumirë, mik, qenka e thënë.

Mik i dashur brenda zemrës je.

Ndarja jonë, ndarj’ e parathënë

Na premton takimin që po vjen.

 

Lamtumirë, miku yt thotë,

Vetullat mos ngrys, mos u mërzit,

S’është gjë e re vdekja në botë,

Po dhe jeta vetë s’të çudit.  

 

Shqiperoi: Luan Rexhepi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here