LAJM I RRALLË: Vagina më e madhe e të gjitha kohërave !

0

Vagina më e madhe në botë është regjistruar në rastin e Ana Svan, një grua nga Kanadaja, e cila vuante nga çrregullime të rritjes së madhe, dmth, rritje gjigante.

Ajo ka jetuar gjatë shekullit të 19-të dhe lartësia e saj shkoi në 2.27 m. Ajo u martua me një njeri që kishte të njëjtin çrregullim.

Vëllimi mesatar i vaginës gjatë lindjes është 10 centimetra, kurse vëllimi i vaginës së Anës ishte 48.26 centimetra.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here