Labin e bëjnë të ndihet mirë fëmijët e mërgimtarëve kur i flasin shqip

0

Këngëtari Labinot Tahiri – Labi i ka takuar diku dy fëmijë të mërgimtarëve shqiptarë, me të cilët ka komunikuar shqip. Ky fakt e ka gëzuar atë.

“Kur fëmijët e gurbetçarëve të bëjnë të ndjehësh si në Kosovë dhe kah do që flitêt shqip!
Shikojeni se si ja kalova me këta fëmijë rastësisht i takova mê thrisnin AXHI LAB AXHI LAB!

Bravo për shqipën e folur e kur të gjithë e flasin para gjuheve të huaja aty ku jetojnë! Respekt pêr Prindët të cilêt nuk i lejojnë që të flasin në gjuhe të huaja nëpër shtëpitë ku ata jetojnë!

E para Shqipja e pastaj të tjerat.!

Zoti ju bekoftë.!”, ka shkruar ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here