Labi nuk e harron plakën që i dha bukë

0

Këngëtari Labinot Tahiri – Labi nuk e ka harruar plakën që i dha bukë.

“Mirmbrëma!

Isha duke e kërkuar këtë foto të realizuar para disa muajve..!
Kjo Loke është, Aba Feride!
Nga kjo nënë, kam ngrënë shumë herë bukë!
Shikojeni këtë Fertere( Tigan) 10 veta hanim bukë, hanim edhe femijët e lagjes!

Po TËRPIJAN i madh kam qenë haha?

Po si nuk përtonte kjo Aba Feride e Loqken ja hangsha me na i ndegju qefet tona!! kurr asnjëherë nuk na perzinte nga shtëpia e saj!!

Unë kam qenë i mirëpritur në të gjithë lagjen time si fëmijë dhe i ri kur isha! Tani i respektoj të gjithë femijet e lagjes dhe femijët e shokëve të mi!

Shume e lokja na ka berë buk! Mos i’u harroftë mundi i tyre!

Labi!”, ka shkruar ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here