Ky ushtrim ju ndihmon të rrini ‘drejt si qiri’ (FOTO)

0

Njëjtë sikur në fotografinë e parë, shtrijuni me stomak dhe lëshojeni ballin në tokë.

Pastaj mbani duart tuaja në mënyrë paralele me trupin tuaj dhe mbështetni pëllëmbët e dorës për kofshët tuaja.
Pastaj drejtoni bërrylat dhe mbajini këmbët e bashkuara.
Kur të jeni gati filloni ta ngrini lart kokën tuaj duke e lëshuar frymën njëkohësisht, si dhe mos harroni ti mbani duart e mbështetura për këmbe dhe pa lëvizur.
Lëshojeni frymën dhe kthejuni pozicionit të parë.
Përsëriteni këtë ushtrim 10 herë dhe bëjeni të paktën 3 herë në javë për të pasur një efekt të mahnitshëm dhe të shpejtë. /lajmi.net

ushtrimi

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here