Ky është televizori që pështillet

0

LG ka krijuar një televizion 55 inch i cili është aq i hollë – 1mm – saqë mund ta pshtjellësh. Ka peshë rreth 1 KG dhe mund të vendoset në muri me anë të magnetit.

LG-300x143

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here