Kuvendi nuk e voton Gjykatën Speciale

0

Ka dështuar sigurimi i dy të tretave të votave në Kuvendin e Republikës së Kosovës që do t’i mundësonin ndryshimet kushtetuese për themelimin e Gjykatës Speciale. Në votim të hapur pro ndryshimeve kushtetuese kanë votuar 75 deputetë, 7 vota kanë qenë kundër dhe 2 abstenime. Për kalimin e ndryshimeve nevojiteshin më shumë se 80 vota.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here