Kuvendi i Kosovës nuk e miratoi raportin e RTK-së për 2014

0

Në mbledhjen e sotme të Kuvendit të Republikës së Kosovës, të kryesuar nga kryekuvendari Kadri Veseli, Kuvendi ka votuar pesë raporte. Përkrahjen e deputetëve e mori raporti e Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale, Raporti i Institucionit të Avokatit të Popullit, për vitin 2014, Raporti i Agjencisë Kosovare për Prona, për vitin 2014, Raporti i Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale për vitin 2014, ndërkaq, Raporti i Radiotelevizionit të Kosovës, për vitin 2014, nuk u miratua.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here