Kuvendi i Kosovës me Filarmoni me rastin e ditës së çlirimit (foto)

0

Kuvendi i Kosovës organizoi një koncert festiv të Filarmonisë së Kosovës nê nderim të 12 qershorit ditës së çlirimit.Të pranishëm ishin deputetë,kryeministri i Kosovës,kryetari i Parlamentit dhe ministra e përfaqësues të partive politike.

Lidhur me ngjarjen e sotme,kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli ka bërë një postim:

“Sot në Kuvendin e Kosovës patëm një ngjarje të veçantë: një koncert festiv të Filarmonisë së Kosovës në nderim të 12 qershorit, ditës së paqës dhe çlirimit. 12 qershori është një ditë sublime për Popullin e Kosovës, por edhe për vlerat e paqes dhe humanizmit. 12 qershori është ditë e triumfit të lirisë njerëzore mbi shtypjen dhe tiraninë. Vlerat sublime të një populli më se miri shprehen me gjuhën e artit, prandaj sot, në vend të fjalimeve politike, ishte rendi të flas arti”.

1422452_459287610913117_140392511586060568_n

11390369_459287787579766_468536547372967912_n

11412257_459287680913110_8143615840128636398_n

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here