Kuvendi i Kosovës i miratoi në parim dy projektligje me rëndësi

0

PRISHTINË, 23 JANAR – Kuvendi i Republikës së Kosovës i ka miratuar të premten në lexim të parë Projektligjin për ndalimin e pjesëmarrjes së qytetarëve të Kosovës në konflikte të armatosura jashtë vendit si dhe Projektligjin për përgjijmet. Projektligji i parë ka kaluar me 74 vota pro dhe 12 kundër, ndërkaq i dyti i ka marrë 70 vota të deputetëve. Miratimi i Projektligjit që e ndalon pjesëmarrjen e qytetarëve të Kosovës në luftërat jashta vendit është përshëndetur edhe nga faktori ndërkombëtar të premten.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here