Kush mendoni se do të fitojë duelin në mes marimangës dhe gjarprit ? (video)

0

Neale Postlethwaite një australian ka zbuluar rastësisht nën veturën e tij dy specie në dyluftim me njëra tjetrën:një gjarpër dhe një marimangë!”Ishte diçka e paparashikueshme,nuk u besoja syve të mi,mendoja se marimaga do të ishte një kafshatë e lehtë për gjarpërin,por ndodhi e kundërta:marimanga ishte ajo që ngadhnjeu në duel”.Përfundimisht në fund gjarpëri përfundoi i dërmuar në rrjetën e marimangës.Pas këtij dueli të paparashikueshëm Neale tha se ishte i paevitueshëm një “dush” për makinën e tij si rezultat i këtij dueli.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here