Kush është vajza me trupin më të bukur nga “Miss dhe Misster Pavarësia”?

0

Kjo është Brikenda Gegaj, vajza me trupin më të bukur në garën “Miss dhe Misster Pavarësia”, që u organizua nga menaxheri Shpejtim Zeneli dhe që u mbajt në Prizren. Brikenda është  njëzet e një vjeçare dhe është nga Theranda (Suhareka). Në garë kanë marrë pjesë tridhjetë vajza nga e gjithë hapësira shqiptare, ndërsa vendin e parë e ka zënë Kaltrina Berisha nga Prishtina.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here