Kush është gruaja më e vjetër që ka lindur

0
Më 16 janar Adriana Iliesku, profesore universiteti dhe shkrimtare rumune, lind në moshën 66 vjeçare vajzën e saj Eliza, duke thyer rekordin botëror si gruaja më e moshuar që lind.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here