Kush është femra nën kurorën e këtij druri gjigant?

0

A mund ta imagjinojë dikush nëse shikon nga larg se kush është femra nën kurorën e atij druri gjigant që na përshëndetë? Pavarësisht bukurisë së drurit dhe femrës nën të, mbase edhe më shumë bie në sy kontradiksioni i përmasave të shtateve të tyre. “Little me… HUGE tree!”, kështu e ka përshkruar këtë kontradiksion femra për të cilën po flasim. Ajo është këngëtarja famëmadhe Britney Spears.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here