Kush e paralajmëroi Shqipërinë me 1938 se donte ta sulmonte Italia?

0

Më 22 shtator 1938 ambasadori jugosllav në Tiranë paralajmeron ministrinë e Jashtme shqiptare se Italia po përgatitej të pushtonte Shqipërine. Paralajmerimi mbështetej në të dhënat mbi një mobilizim të fshehtë të trupave italiane në Bari dhe Brindizi.(OP)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here