Kush e ka njohur Lepa Brenën, kjo është tash

0

Fahreta Živojinoviq e njohur si Lepa Brena dikur ishte shumë e njphur si këngëtare në Ish-Jugosllavi. Atë e ka takuar së fundmi edhe shqiptarja nga Tirana Brikena Salaj, e cila në bazë të postimeve të saj njihet për një formësim multikulturor dhe kosmopolitan. Salaj nuk ka shkruar se ku e ka takuar. Në fotografi Lepa Brena është në krah të djathtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here