Kush do të mbetet pa energji elektrike të premten?

0

Nga ora 10:00 deri në orën 14:00 gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reshtani, Lagjja ,,Bajraktarët” , Shkolla ,,Destan Bajraktari ” dhe Lagjja ,,Gani Sallauka”, në Therandë.

Shkyçja bëhet me qëllim të ndërrimit të shtyllave 10 kV.

Ndërsa në Dardanë 11:00 deri në orën 15:00 gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hogoshti, ETC, Ekonomia e Pyjeve, Kamenica – Sera, Moqari i Epërm, Bosce , Stralica, Kopërnica, Kolloleq, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Vriqevcë, Kranidell (Repetitori) , Satllar, Bujanovc, Poliqkë, Marocë, Lajqiqi , Desivojca, Tërstena, Velegllava, Lisocka, Gjyrishevcë, Shahiq, Kostadincë, Dazhnicë, Bradillovcë, Feriqeva, Gmica,Tuxhevci, Sfirca, Zajqevci dhe Berivocë.

Shkyçja bëhet me qëllim të ndërrimit të ormanit 0.4 kV .

E prej orës 11:00 deri në orën 15:00 prapë në Dardanë, gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koretini, Topanica, Bllata, Nitex, Crepi, Kormian i Epërm, Kormian i Poshtëm, Domorovci, Hodonovci, Tasimi dhe Ujësjellësi Korinjan.

Shkyçja bëhet me qëllim të ndërrimit të ormanit 0.4 kV .

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here