Kush do të jetë lideri i ri “me vizion të ri”politik në Kosovë?

0

Ali Tafarshiku, zëdhënësi i Komunës së Gjakovës ka paralajmëruar ndryshim për Kosovën, me liderë dhe vizion të ri.Kujt i referohet zëdhënësi i Mimoza Kusarit,nuk dihet saktësisht,por supozohet se në bazë të funksionit dhe postit që ka në Komunën e Gjakovës,kjo i dedikohet Mimoza Kusarit?Por …

Ja postimi i plotë i Ali Tafarshikut në Facebook:

Që të reflektohet në demokracinë e shëndoshtë, gjithsesi që duhet konkurenca e vlerave! Emërimet dhe pozitat nuk varen nga fakti sa shëtitje bënë në rrugë, por nga e vërteta që çfarë të mire sjell në shoqëri! Lufta ndaj klasave, ideologjit dhe lëvizjet, sot nuk mund të kopjohen nga literaturat e epokës para erës sonë! Sot është demokracia, politikbërja dhe filli për ndryshime në thelb!
Së shpejti ‪#‎NDRYSHIMIPERKOSOVEN‬, me liderë dhe vizion të ri!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here