Kurani shqip online, dhuratë për besimtarët në Ramazan

0

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam sjellë si dhuratë Ramazani për lexuesit dhe besimtarët shqiptarë, versionin online të Kuranit të digjitalizur me përkthimin e kuptimeve të tij në gjuhën shqipe.

Në adresën e këtij instituti me qendër në Tiranë, lexuesit mund të kenë qasje në faqet e Kuranit në gjuhën shqipe, e po ashtu edhe zbërthimin e kuptimit të tij, të dyja të mbështetura në përkthimin e prof. Hasan I. Nahit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here