Kur stërviteshin për luftë Adem Jashari e Ilaz Kodra

0

Në këtë fotografi që qarkullon nëpër rrjetet sociale janë dy njerëzit e grupeve të para të armatosura të shqiptarëve të Kosovës, Adem Jashari dhe Ilaz Kodra. Fotografia është bërë në Tiranë, në vitin 1991, ku që të dy kishin shkuar për stërvitje ushtarake, në përgatitje të luftës që më vonë edhe do të ndodhte.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here