Kur shajti plaka e Reçakut në vizitën e Bajram Rexhepit VIDEO

0

Një ngjarje interesante i kishte ndodhur Bajram Rexhepit kur ishte kryeministër. Ai kishte shkuar te varrezat e personave të vrarë në Reçak dhe aty e kishte takuar edhe një plakë.

“Bëhu e fortë oj loke se e di çka ke përjetu, ishalla Zoti ua shpaguan atyre gjakun”, i kishte thënë Rexhepi asaj por reagimi i plakës kishte qenë i papritur për ish-kryeministrin e parë të Kosovës.

“Na keni pa e na keni këqyrë, faleminderës. Na keni q… nanën valla”, i kishte thënë ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here