Kur qante Tahir Sinani

0

Në këtë fotografi të Associated Press, ish-Komandanti i Zonës Operative të Pashtrikut të UÇK-së, Tahir Sinani, shihet duke i fshirë lotët. Sipas një faqe të veteranëve të UÇK-së, fotografia është bërë ditën që është çliruar Kosova.

Tahir Sinani ishte nga Tropoja. Ai veç luftës në Kosovë kishte marrë pjesë edhe në dy luftëra të tjera, në atë në Luginë të Preshevës dhe në Maqedoni. Në këtë të fundit edhe e kishte humbur jetën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here