Kur Jusuf Gërvalla këndonte “Njeri ku je” VIDEO

0

Jusuf Gërvalla veç aktivistit politik ishte edhe poet e këngëtar. Këngët e tij ishin të një zhanri rock dhe tekstet e tyre flisnin për një talent në të shkruar. Një nga këngët e tij më të njohuara si edhe më të pëlqyera mbetet “Njeri ku je”. Jusuf Gërvalla u vra para tridhjetë e katër vjetësh bashkë me vëllaun e tij Bardhoshin dhe Kadri Zekën në Gjermani nga sigurimi i shtetit të atëhershëm, Jugosllavisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here