“Kur jam kanë nji vakt i ri” këndohet nga grupi gjerman “Super 700” (video)

0

Grupi Super 700, të themeluar në vitin 2003 nga kitaristi Ibadet Ramadani dhe Michael Haves në Berlin të Gjermanisë na kanë befasuar të gjithëve më këngën ” Kur jam kânë nji vakt i ri”

Grupi i përbërë prej gjermanëve e këndojnë këngën “Kur jam kan një vakt i ri” me një theks më ndryshe nga që jemi mësuar ta ndëgjojmë.
Vajza e cila e këndon këtë këngë vërehet në theks por përsëri ajo e këndon atë shumë bukur,e përcjellë me orkestrim.

Antarët e grupit janë: Ibadet Ramadani, Jan terstegen, Michael Haves, Sebastian Schmidt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here