Kur Ismail Kadare i kishte 19 vjet

0

Fotografi e rallë e shkrimtarit Ismail Kadare kur i kishte 19 vjet. Ai këtu është student gjatë zborit ushtarak të verës në Kolsh të Kukësit. Ky shënim dhe fotografia janë kujtuar nga shkrimtari dhe kritiku letrar, Petrit Palushi, i cili i ka bërë një huazim nga libri i Kadaresë “Dialog me Alain Bosquet”,Onufri, Tiranë, 1996).

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here