Kur India ia dha Nënës Terezë çmimin më të lartë civil

0

Më 25 janar 1980 Nënë Tereza nderohet me çmimin më të lartë civil të Indisë, Bharat Ratna; Jetën e saj, kjo humaniste shqiptare ia kishte përkushtuar më të varëfërve, dhe çmimi indian ishte mirënjohje për bamirësinë e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here