Kur Blendi Fevziu kishte flokë

0

Kush nuk e ka parë asnjëherë me flokë gazetarin e emisonit “Opinion” te televizioni “Klan”, Blendi Fevziu, atëherë mund ta shohë këtu se si është dukur. Fotografia është e 20 Shkurtit të vitit 1991. Fevziu është ai në krah të majtë që e mbanë flamurin si dhe cigaren.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here