“Kukulla” Albana Osmani në aksion bëmirësie

0

Moderatorja simpatike Albana Osmani është përfshirë në një projekt me anë të të cilit do të mbledhë të holla për bamirësi. Ajo ka nxjerrë në shitje kukullën e cila ka tiparet e saj.

Kjo kukull është punuar në Hong Kong dhe do të mund të porositet edhe nga Shqipëria. Paratë që do të mblidhen do shërbejnë për të ndihmuar njerëzit në nevojë. Kukullat do të jenë të printuara në 3D në Japoni dhe do të shiten për fansat.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here