Kujtimi për vëllaun – Martohet te përmendorja e Mujë Krasniqit

0

Ka vendosur që të mos e harrojë vëllaun e vrarë në luftë në një nga ditët më të rëndësishme të jetës së tij private. Kujtim Krasniqi, vëllau i dëshmorit dhe i komandantit të njohur të UÇK-së, Mujë Krasniqit, ka shkuar ditën e martesës edhe edhe te përmendorja e vëllaut të tij në Klinë. Ai është martuar me Shkëndije Jakun. Mujë Krasniqi ishte një nga tre personat që dlën publikisht në emër të UÇK-së në vitin 1998. Ai u vra në kufi me dhjetëra bashkëluftëtarë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here