Kujt do t’i bie shorti që t’i bëhet kontrolli i plotë i pasurisë së deklaruar?

0

Agjencia Kundër Korrupsionit ka njoftuar sot se nesër në prani të mediave dhe organizatave të shoqërisë civile do të bëjë hedhjen e shortit për kontrollin e plotë të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik.
Bazuar r në Ligjin nr. 04/L-228 për Ndryshimin dhe Plotësimin e Ligjit nr. 04/L-050 për Deklarimin, Prejardhjen dhe Kontrollin e Pasurisë të Zyrtarëve të Lartë Publik dhe Deklarimin, Prejardhjen dhe Kontrollin e Dhuratave për zyrtarët lartë publik, kontrollit të plotë të pasurisë së deklaruar nga ana e Agjencisë i nënshtrohen 20 përqindëshi i numrit të përgjithshëm të listës së zyrtarëve që kanë deklaruar pasurinë e rregullt vjetore.
Ceremonia e hedhjes së shortit organizohet në  objektet e Agjencisë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here