Kujdes nëse e keni një nga këto 25 fjalëkalime!

0

“Splash data” i specializuar në mbrojtjen e fjalëkalimeve,ka lëshuar raportin vjetor për 25 fjalëkalimet më të të përdoruna dhe me të pasigurta gjatë vitit.Ato janë nxjerrë nga një bazë e të dhëave me 3.3 milion fjalëkalime të përdoruesve.

Ja lista e fjalëkalimeve më të pasigurta:

1. 123456
2. password
3. 12345
4. 12345678
5. qwerty
6. 123456789
7. 1234
8. baseball
9. dragon
10. football
11. 1234567
12. monkey
13. letmein
14. abc123
15. 111111
16. mustang
17. access
18. shadow
19. master
20. michael
21. superman
22. 696969
23. 123123
24. batman
25. trustno

Kujdes,nëse ju keni njërin nga fjalëkalimet e sipërshënuara,ndrrojeni sepse i jeni ekspozuar rrezikut-porosisin ekspertët e “cyber-securite”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here