Ku po e kalon fundjavën moderatori i “Oxygen”-it Besim Dina

0

Moderatori i emisionit “Oxygen” Besim Dina ka zgjedhur një vend të mirë për t’u relaksuar gjatë wekendit,bashk  me bashkëvendasin e tij dhe poashtu komedienin e njohur Valon Maloku,i cili ka  postuar disa foto nga lumi Valbonë dhe bukuritë përrallore të këtij rajoni të Shqipërisë.Ja një pjesë e fotografive dhe postimi që Valon Maloku e bëri në faqen e tij në rrjetin social Facebook:

“Bajram Curr dhe Valbone relax truror dhe trupor”

11156297_1047480808612654_2393167848670980024_n

 

11169901_1047480761945992_5530764918275421391_n

 

11174977_1047480838612651_7607664456405147859_n

 

22099_1047480651946003_1257692458872158685_n(2)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here