Kryetari i Malishevës, Ragip Begaj, nuk di të shkruaj shqip

0

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj duket se ka telashe të mëdha me shkrimin në gjuhën shqipe, shkruan gazeta Express.

Ai në një letër që ka siguruar kjo gazetë ka bërë dhjetëra gabime në pak rreshta. Kryetari Begaj në këtë letër, me të cilën i është përgjigjur një drejtori të një shkolle ka bërë gabime të mëdha gjuhësore.

Më poshtë mund të shihni letrën e plotë të kryetarit Begaj dhe gabimet e bëra në të.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here