Kryetari i Hanit të Elezit pastron vetë varret e dëshmorëve

0

Pushteti ka përgjegjësi. E këtë si duket më së miri po e kupton kryetari i Hanit të Elezit, Refki Suma.

Suma është kandidat i pavarur dhe për dy mandate është kryetar i Hanit të Elezit.

Jemi mësuar duke e parë që të bëjë punë të mira në atë komunë dhe të cilat mbase nuk janë për të.

Mirëpo kësaj radhe, Suma me vetë iniciativë ka pastruar varret e dëshmorëve të kombit në atë komunë, ka kositur barin dhe ka mbjellur fidane të reja. Infodirekt

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here