Kryeminstri belg Charles Michel cak i sulmeve terroriste!

0

Sipas njoftimeve të televizionit qëndror të Belgjikës RTBF ditëve të fundit shumë personalitete janë kêrcënuar me ç’rast ministria e punëve të brendëshme është duke i shqyrtuar me kujdes këto kërcënime që kanë të bëjnë me veprimtarinë terroriste.Nga Qeveria përveç kryeministrit asnjë anëtar tjetër nuk është kërcënuar.Emra tjerë nuk bëhen të ditur.Mësohet se kryeministri Charles Michel është objekt i kërcënimeve që disa javë e një nga format e kërcënimit mësohet të jetë një zarf me një plumb brenda.Shkaku i të gjitha këtyre dhe situatës së rëndë të sigurisë masa e sigurisë është shtyrë edhe për dy javë tjera në numrin 3,ndërsa maksimumi është 4.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here