Kryeministrja homoseksuale e Serbisë me partneren e saj presin bebe

0

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bernabiq (43) dhe partnerja e saj disa vite më e re me moshë, mjekja Milica Gjuriq, së shpejti do të bëhen prindër, raportojnë mediat e Beogradit, transmeton Koha.net.

Sipas gazetës “Gloria”, përmes mbarësimit artificial të Milica Gjuriqit, e cila për shkak të shtatzënisë tash disa muaj nuk është parë publikisht me Ana Bernabiqin, ndërsa siç i është thënë gazetës “Gloria” në Qendrën Klinike të Serbisë, më saktësisht në Qendrën për radiologji dhe rezonancë magnetike, ku është e punësuar, ka shkuar në pushim të shtatzënësisë.

Kryeministrja edhe me tutje vazhdon të mbajë qëndrim se nuk flet për opinionin për çështje private.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here