“Kryeministri i luftës”

0

Hashim Thaçi, zëvendëskryeministri i Qeverisë së Kosovës dhe ministër i Jashtëm, ka kujtuar se intervistën e parë për mediat në Shqipëri e ka dhënë në mars të vitit 1999. Ai e ka kujtuar me nostalgji atë kohë edhe për faktin se ka patur më pak flokë të thinjura. Fotografia e ballinës së “Klanit” shfaqë portretin e Thaçit si 31 vjeçar me titullin “Kryeministri i luftës”.

Më poshtë mund të lexoni adresimin e Thaçit:

“Në këtë ditë të ftohtë dimri, shfletova arkivën e dokumenteve dhe gazetave që kam mbledhur gjatë viteve në shtëpi dhe gjeta intervistën time të parë publike për mediat në Shqipëri. Ishte marsi i 1999, plot 17 vite më parë dhe poashtu me më pak flokë të thinjura. HTH”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here