Kryeministri i Kosovës paralajmëron përmbushjen e “agjendës” deri në fund të vitit

0

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa në një postim në rrjetin social Facebook,flet për axhendën e tij dhe të Qeverisë.Aty flet për përmbylljen e “agjendës” në fundin e shtatorit ndërsa “agjenda” financiare dhe auditimin financiar në fund të vitit 2015.

Ja postimi i plotë i kryeministrit:

Mendojmë që këtë agjendë ta përmbyllim në shtator me shumicën e detyrave të cilat ne do t’i përmbushim. Ndërkaq me disa detyra që kanë të bëjnë me anën financiare, në reformën në fushën financiare dhe të auditimit financiar, do t’i përmbyllim në fundin e këtij viti. Do t’i përgatisim të gjitha Strategjitë dhe Planin Aksional së bashku me përcjelljen e kostos dhe të mbulimit financiar të kostos, dhe kemi një përkrahje dhe një bashkërenditje të mirë me Komisionin Evropian dhe me njerëzit që sot ishin këtu së bashku me z.Paquet në bisedë me ne.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here