Kryeministri Haradinaj i lodhur nga fjalimet e deputetëve në Kuvend

0

Deputetja Mimoza Kusari në seancën në të cilën po diskutohet për demarkacionin ka thënë se kryeministri vetëm po flen në kolltukun e tij.

“Ky debat është i kotë sot, pasi që edhe kryeministrin po e merr gjumi dhe nuk po dëgjon. Tani karrigen e ka marr e flen por duhet të kthehet në këtë karrigë e të dëgjoj. Duhet të na tregoj se çfarë po bisedohet me Serbinë, se ende më i dhimbshëm është demarkacioni me Serbinë”, ka thënë ajo.

Kusari-Lila thotë se është menaxhuar keq me marrëveshjen e demarkacionit, mos informimi i drejtë. Andaj e gjithë kjo çka po ndodhë është mbulesë e mirë që mos me u merr me çështje të tjera të rëndësishme të vendit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here