Krushë e Madhe, 18 qershor 2015

0

Rahoveci njihet si “sofra e Kosovës”. Njerëzit e kësaj komune pa dyshim janë shembulli më i mirë i punës dhe nxjerrjes së profitit nga djersa në Kosovë. Kjo fotografi e bërë sot nga “Rahoveci-kryeqyteti i bujqësisë” është edhe një dëshmi më shumë për konstatimet e mësipërme. Një rimorkio nuk mjafton për të ngarkuar bereqetin e Rahovecit…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here