Krim:”Haraqi kërkohet në emër të njerëzve politik dhe ushtarak” (video)

0

Biznesmeni Eroll Vitaku ka rrëfyer se si është rrahur dhe ka paguar haraç për shumë kohë. Tha se deri më tani haraç ka paguar mbi 60 mijë euro, derisa theksoi se ata që e kanë rrahur ishin thirrë në emër të Rrustem Mustafës- Remit dhe Latif Gashit.

Në Puls të KTV’së ai ka treguar se një nga haraçegjintë është asalbleistë i PDK’së në Podujevë.

“Këta gjithmonë thirren në emra të Komandantëve Thirren në emër të omandant Remit në emër të Komandant Latif Gashit që janë deputetë sot”, tha ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here