KPK vendosë të shpallë konkurs për 15 prokurorë

0

Në takimin e nëntëdhjetegjashtë të Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), të kryesuar nga ushtruesi i detyrës së Kryeprokurorit të Shtetit dhe njëherësh Kryetarit i Këshillit, Sylë Hoxha, shtatë anëtarët e KPK-së pjesëmarrës të këtij takimi, unanimisht kanë votuar që të shpallet konkursi për 15 pozita për prokurorë. Konkursi do të shpallet me 25 mars 2015 dhe do të jetë i hapur deri me 25 maj 2015.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here