Kotevski: Aksioni ka përfunduar grupi i armatosur është asgjësuar

0

Në konferencën e sotme për media zëdhënësi i MPB-së Ivo Kotevski  ka njoftuar se në Kumanovë ka përfunduar plotësisht  aksioni policorë dhe se grupi i armatosur është asgjësuar në tërësi.  Sipas tij policia në vendngjarje ka gjetur 14 trupa me uniformë.  MPB-ja po punon në identifikimin e trupave të grupit të armatosur.
Kotevski gjithashtu njoftoi se është gjetur  sasi e madhe e armëve të cilat do të dërgohen për ekspertizë të mëtejme. Sipas Kotevskit deri tani nuk ka njoftime për civilë të vrarë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here