Kosovarja, njëra nga futbollistet më seksi në botë

0

Kosovare Asllani, nuk shquhet vetëm për aftësitë e saj sportive por edhe për bukurinë.

Sipas portalit 90min.com, Kosovarja është një ndër nëntë futbollistet me seksi në botë.

Futbollistja 25-vjeçare për shkak të pamjes fizike dhe famës që ka si lojtare profesioniste, merr shumë oferta nga revista të njohura që publikojnë foto të personazheve të njohura. Por, ajo i refuzon, meqë dashuria për futbollin është e skajshme dhe në botë ka dëshirë të njihet vetëm për futbollin, për asgjë tjetër.

Ajo ka lindur në Kristianstad të Suedisë. Babanë e ka nga Mitrovica, kurse nënën nga Gjakova. Familja e saj ka migruar në fillim të viteve ’90.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here